Ризики екологобезпечного використання земель в умовах глобальних кліматичних змін - Будзяк, О. С. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано основні види еколого‐економічних ризиків землекористування .Особливу увагу приділено кліматичним ризикам і проблемам пов ’язаним із глобальним потеплінням клімату. Розглянуто регіональні аспекти впливу кліматичних та гідрометеорологічних процесів на ефективність викорис‐тання земель .