Порівняльний аналіз системи управління сільськогосподарськими землями державної власності у країнах ЄС - Мартин, А. Г.; Копайгора, Б. М. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано міжнародний досвід управління землями державної власності  сільськогосподарського призначення. Запропоновано авторську концепцію функціонування спеціалізованої установи з управління державними землями сільсько‐ господарського призначення.