Методичні підходи до оцінки заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств сформованих на правах оренди землі - Поліщук, В. Г. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Запропоновано методичний підхід до оцінки заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств сформованих на правах оренди  землі.