Оцінка заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств із врахуванням ризиків орендних та іпотечних відносин - Третяк, В. М.; Поліщук, В. Г. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Запропоновано методологічно‐методичний підхід до процедури та методики  оцінки заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств сформованих на правах оренди землі із врахуванням ризиків орендних  та іпотечних відносин.