Управління земельною реформою на завершальному етапі її здійснення - Новаковська, І. О.; Бабій, В. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розглянуто проблеми здійснення земельної реформи та управління реформуванням земельних відносин на завершальному етапі.