Інституціональні основи управління та оцінки земель лісогосподарського призначення - Гаража, О. П. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Стаття розкриває напрями та особливості управління та оцінки земель лісогосподарського призначення в сучасних ринкових умовах. В результаті дослідження виявились загальні та специфічні інститути категорії земель лісогосподарського призначення, які сформували її інституціональну основу.