Землеустрій - Третяк, А. М. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Підручник рекомендований Міністерством науки і освіти України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів за напря- мом підготовки «Геодезія, картографія та зем- леустрій»