Окремі аспекти землевпорядного проектування збалансованого розвитку сільськогосподарського землекористування в межах територій територіальних громад - Kapinos, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено окремі аспекти землевпорядного проектування в контексті збалансованого розвитку сільськогосподарського землекористування в межах територій територіальних громад. Встановлено, що визначальною складовою екологічної оптимізації землекористування є збалансована структура земельних угідь на засадах екологічно-доцільного використання.Ключові слова: сталий розвиток, екологічна стійкість, економічна оптимізація, екологічна оптимізація, коефіцієнт екологічної стабільності, коефіцієнт антропогенного навантаження.