До питання про економічну сутність поняття інновацій та інноваційної діяльності у сфері землеустрою - Tretyak, A.; Kolganova, I. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано економічну сутність понять інновації та інноваційної діяльності у сфері землеустрою. Сформульовано поняття інновація та інноваційна діяльність у сфері землеустрою.Ключові слова: інновація, інноваційна діяльність, землеустрій, інноваційна економіка.