Оцінювання збитків, завданих природно-заповідному фонду, що розташовано на територіях незаконно анексованої АР Крим та тимчасово окупованих частинах Донецької і Луганської областей - Tretiak, A.; Tretiak, V.; Kapinos, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Висвітлено проблему та здійснено оцінку вартості збитків, завданих землекористуванню природно-заповідному фонду, що розташовано на територіях незаконно анексованої АР Крим та тимчасово окупованих частинах Донецької і Луганської областей.Ключові слова. природно-заповідний фонд, оцінювання збитків, економічна оцінка, нормативна грошова оцінка.