Проблемні аспекти розроблення проектів землеустрою щодо встановлення меж обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об'єктів - Dorosh, Y.; Kupriyanchyk, I. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
На підставі здійсненого аналізу законодавчого регулювання з розроблення проектів землеустрою щодо встановлення меж обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів встановлено, що змістовна складова проекту не відповідає сучасним вимогам для практичного використання. Запропоновано структурну модель землевпорядних дій для розроблення цих проектів Ключові слова: землеустрій, проект землеустрою, землекористування, обмеження у використанні земель, режимоутворюючий об’єкт.