Тематичні карти використання земель електронного великомасштабного атласу навчально-дослідних господарств - Kovalchuk, I.; Bogdanets, V. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
У статті аналізуються укладені тематичні карти використання земель для великомасштабного електронного атласу навчально-наукових господарств університету. Також розглянуто аспекти практичного використання відображеної інформації, що відбиває параметри ґрунтів і якості земель.Ключові слова: атласне картографування, картування ГІС, земельних ресурсів, картограми, параметри грунту, електронний атлас.