Картографування кормової бази бджільництва за даними Landsat 8 - Moskalenko, A. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Розглянуто можливості ідентифікації кормової бази бджільництва та її картографування на основі мультиспектральних зображень. Спектральна яскравість кормової бази бджільництва була визначена з використанням супутникових знімків. Показано ефективність деяких методів класифікації зображень для відображення кормової бази бджільництва.Ключові слова: кормова база бджільництва, картографування, мультиспектральні зображення, класифікація зображень.