Вплив світових стандартів на оцінювання сільськогосподарської нерухомості в Україні - Avramchuk, B. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано основні принципи оцінки сільськогосподарської нерухомості в рамках основних світових стандартів оцінки та їх вплив на оціночні стандарти в Україні.Ключові слова: нерухомість, нерухоме майно, сільське господарство, оцінка майна, стандарти оцінки.