Шановні землевпорядники, ветерани галузі! - Tretiak, A. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Від імені Всеукраїнської громадської організації «Спілка землевпорядників України» вітаємо із професійним святом «Днем землевпорядника» !