Нова методика нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення:позитивні та негативні сторони - Tretiak, A.; Tretiak, V.; Kovalyshyn, O.; Kryshenyk, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено результати нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення за новою та старою методиками.  Обґрунтовано, що нова методика для доведення об’єктивності одержаних результатів вимагає обґрунтування інформації щодо визначення меж природно-сільськогосподарських районів та диференціації в них показників капіталізованого рентного доходу.Ключові слова: нормативна грошова оцінка, землі сільськогосподарського призначення, природно-сільськогосподарське районування, капіталізований рентний дохід.