Значення і роль землеустрою на місцевому рівні і розвитку землекористування територіальних громад - Kapinos, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано значення і роль землеустрою для планування розвитку землекористування територіальних громад з метою зміцнення їх фінансової стійкості.Ключові слова. Землеустрій, землекористування, території рад, земельна реформа.