Про проблеми продажу права оренди на землі сільськогосподарського призначення - Kustovska, О.; Grinchuk, A. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано досвід та особливості міжнародного регулювання ринку землі та встановлено, що кожна країна має свої особливості які направлені на оптимізацію сільськогосподарського землекористування. Оцінено результати проведення аукціонів на території досліджуваних об’єктів (Черкаська та Чернігівська області).Ключові слова: земельна ділянка, аукціон, оренда, ринок земель, організація торгів.