Запрошуємо до співробітництва - Dorosh, Y. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Активна участь в наукових публікаціях на шпальтах журналу сприяє розви-тку фундаментальних та прикладних досліджень з економічних наук, посилен-ню впливу економіки на вирішення правових, політичних, соціальних, екологі-чних та інших проблем розвитку суспільства, входженню України в міжнародніекономічні союзи.