Методологічні основи понятійного базису інституціонального забезпечення землеустрою та землевпорядкування на місцевому рівні - Kapinos, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано, що понятійний базис інституціонального забезпечення землеустрою та землевпорядкування на місцевому рівні в умовах нових земельних відносин і децентралізації влади включає місцеві програми розвитку землекористування, землевпорядне та містобудівне планування, формування земельного устрою відповідної території та здійснення землевпорядкування й інфраструктурне забезпечення землеустрою.Ключові слова. Землеустрій, землевпорядкування, інституціональне забезпечення,землекористування, територіальна громада.