Аналіз інвестиційної привабливості проектів редевелопменту промислових територій в місті Києві - Yevsyukov, T.; Tsvyakh, O.; Openko, І. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
В даній статті здійснена оцінка ефективності інвестиційно-будівельних проектів, пов’язаних із редевелопменту промислових територій, представлені основні переваги та недоліки даних проектів з огляду на стале міське землекористування.Ключові слова: інвестиції, інвестиційна діяльність, редевелопмент, промислові території, землекористування.