Проблеми державної реєстрації права оренди земельних ділянок - Hunko, L.; Kolhanova, I. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
В статті досліджується специфіка правового регулювання державної реєстрації права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, проаналізовані етапи розвитку державної реєстрації права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення в Україні та визначені проблеми і шляхи їх подолання. Ключові слова: оренда землі, державна реєстрація прав оренди, договір оренди землі,  речові права, державний земельний кадастр.