Проблематика формування землекористувань територіальних громад в умовах децентралізації влади - Priadka, Т.; Drebot, O.; Komarova, N. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
Одним із основних завдань реформи децентралізації є посилення ролі територіальних громад із наданням їм права самим розпоряджатися землями, котрі перебувають як у межах населених пунктів, так і поза ними. У статті досліджено проблематику формування землекористувань територіальних громад в умовах децентралізації влади. Ключові слова. Децентралізаціявлади, управління земельними ресурсами, об’єднана територіальна громада, проблематика сучасного землекористування.