Удосконалення конкурентної організаційно-економічної моделі розпорядження землями в Україні - Yarova, B. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
Запропоновано організаційно-економічна модель розпорядження землями, яка базується на вдосконаленому механізмі проведення земельних торгів у формі аукціону, що дасть змогу при цьому зменшити витрати на цю процедуру до 50 % розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб на дату публікації оголошення про проведення земельних торгів.Ключові слова: земельні торги, аукціон, конкурентна модель, розпорядження.