Теоретико-методологічний процес інституціалізації системи екологічної безпеки життєдіяльності населення на місцевому рівні - Kirova, M. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
Досліджено теоретико-методологічні засади процесу формування інституційного середовища екологічної безпеки життєдіяльності населення на місцевому рівніКлючові слова. Екологічна безпека, теоретико-методологічний процес, інституційне середовище, інституціалізація, регіональний рівень, місцевий рівень