Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 10 № 1 (2019): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 10 № 1 (2019): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
DOI:
https://doi.org/10.31548/animal2019.01
Опубліковано:
2019-08-08
Статті
Шляхи підвищення кріорезистентності сперматозоїдів осетрових
I. S. Kononenko, R. V. Kononenko
5-10
PDF
Проблеми та шляхи підвищення енергоефективності цукрового заводу
N. A. Miedviedieva, V. Yu. Sukhenko, N. M. Slobodyanyuk
11-20
PDF (англійська)
Генетичний та асоціативний аналіз однонуклеотидного поліморфізма g.22 G>C в гені катепсину F свиней різних порід
Y. Oliinychenko, V. Vovk, T. Buslik, M. Ilchenko, V. Balatsky
21-26
PDF
Відтворювальна здатність свиноматок за використання різних доз нейротропно-метаболічного препарату
O. Pylypchuk
27-33
PDF
Застосування біологічно активного препарату Кватронан-Se в транзитний період корів
M. V. Seba, M. O. Khomenko, V. P. Novitsky, A. V. Bublyk, M. I. Yagafarov
34-39
PDF
Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст
N. M. Slobodianiuk, A. A. Menchynska, T. A. Manoli, Ya. O. Barysheva
40-46
PDF
Екологічні та технологічні аспекти вирощування товарного молодняка песця блакитного (Vulpes lаgopus) за різних способів напування
T. V. Shevchuk, M. G. Povoznikov
47-60
PDF (англійська)
Терміни появи провісників родів у корів м’ясних порід за різних умов утримання і годівлі
A. M. Ugnivenko, G. P. Bondarenko, D. K. Nosevych, S. Yu. Demchuk
61-66
PDF (англійська)
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів